Les noies de l’equip mixt del Vilamajor reclamen el seu propi grup femení

a Actualitat/Esports

Algunes jugadores van marxar al Llerona

Sant Antoni de Vilamajor té una assignatura pendent. Les noies del poble fa temps que reclamen l’existència d’una secció femenina per l’equip de futbol del municipi.

Després de parlar amb diferents integrants de l’equip mixt, com ara l’exjugadora Noa Castellano i l’actual jugadora Abril Vergés, hem descobert que el Vilamajor està buscant nenes d’entre 11 i 13 anys per formar el seu equip femení, ja que quan es passa a infantil ja no es forma part d’equips mixts.

Elles tenien un equip mixt, però algunes de les jugadores se’n van anar al Llerona femení. Ara hi ha 3 noies que estan jugant en un equip mixt de futbol sala i, si aconsegueixen 10 noies més poden arribar a formar un equip de futbol femení. 

Camp de futbol de Sant Antoni de Vilamajor

Davant d’aquesta situació, pensem que les noies del Vilamajor mereixen el seu propi equip femení, perquè considerem que és injust que els nois de futbol tinguin el seu propi equip, i les noies s’hagin d’apuntar a formacions o equips mixts.

Per tant, és urgent que l’organització del Vilamajor s’afanyi per tal de fer realitat la secció femenina que tant es mereixen les nostres noies.  

Escrit per: Aya Tahiri i Nerea de Paco

Hola, em dic Aya Tahiri El Aryf, tinc 12 anys i vaig néixer el 5 de Juliol de 2007 a Granollers.Vaig al institut Vilamajor,a la classe de 1rC. Els meus amics són la Mariona, la Mireia, l’Ainoa, la Nerea, l’Elena, la Judith, el Aarón, la Noa.P, la Claudia.G, la Ester y la Vanessa. Un dels fets que em va fer més feliç és quan vaig anar a Marroc per primera vegada. El meu hobby és ballar i també m’agrada llegir, les meves assignatures preferides són tecnologia i castellà. Un dels meus menjars preferits es la amanida.

Hola, me llamo Aya Tahiri El Aryf, tengo 12 años y nací el 5 de Julio del 2007 en Granollers. Voy a el instituto Vilamajor en la classe 1rC. Mis amigas son Mariona, Ainoa, Mireia, Nerea, Elena, Judith, Aarón, Noa.P, Claúdia.G, Ester y Vanessa. Uno de los hechos que me hicieron más feliz fue cuando fui a Marruecos por primera vez. Mi hobby es bailar y también me gusta leer y mis asignaturas favoritas son tecnología y castellano. Una de mis comidas favoritas es la ensalada. Hi, my name is Aya Tahiri El Aryf I’m 12 years old and I was born on July 5 2007 in Granollers.I’m in the high school Vilamajor in the class of 1stC. My friends are Mariona, Ainoa, Mireia, Nerea, Elena, Judith, Aarón, Noa.P, Claúdia.G, Ester and Vanessa. One of the facts that made me happy when I went to Morocco for the first time. My hobby is dancing and I like reading books too. My favourites subjects are technology and Spanish. One of my favourites dishes is salad.