Juguem en equip!

a Actualitat/Esports

En el pati de 1r d’ESO hi ha un problema. Sempre es juga a futbol, però no tots es diverteixen tant; hi ha un grup de nenes que han tirat la tovallola, perquè no els passen la pilota. Ara en el pati ha disminuït la participació del joc de les nenes.

Nosaltres creiem que totes les nenes tenen dret a que els passin la pilota i poder jugar tranqui·lament a futbol. La proposta que posem sobre  la taula és que es facin equips d’entre 7 o 8 jugadors i jugadores i així no es protestaria tant.

Falta d’espai al pati

Al mateix temps el futbol es un problema greu, per la manca d’espai del pati i pel fet que els que juguen futbol acaparen molt de terreny. Per aquest motiu proposem que no tots els dies es pugui jugar a futbol al pati. 

Escrit per Abril, Reda i Ester.

El meu nom és Abril Vergés Illa, vaig néixer el 12-04-2007 de Granollers. Vaig a l'institut INS Vilamajor, i ara estic fent 1er d'ESO. Els meus amics són la Feli, la Queralt, el Lleïr, l’Aleix, l’Aina, la Noa , Reda, La julia,Omar entre d’altres. Els moments més feliços que tinc són quan estic amb la meva família i els meus amics. Els hobbies que més m'agraden són fer esport ,en general, cap en concret, però si he de triar-ne un em quedo amb el futbol. Llegir també m’agrada, passar un dia en família, etc… I per últim les persones que més m’importen són la meva mare, el avis el tiets i tietes, en general la família, perquè per a mi la família es molt important. Després, el amics, perquè per mi l’amistat es molt important.

Me llamo Abril Vergés Illa, nací el 12-04-2007 de Granollers. Voy al instituto INS Vilamajor, ahora estoy haciendo 1ero de la ESO. Mis amigos son Queralt, Feli, Lleïr, Aleix, Aina, Noa, Reda ,julia, Omar entre otros. Los hobbies que mas me gustan són hacer deporte, en general, ninguno en concreto, pero si tengo que escoger alguno, escojo el fútbol. Leer también me gusta, pasar un día en familia,etc… Y por ultimo las personas que mas me importante son, mi madre, los abuelos, la abuela, los tíos y las tías, en general la familia, porque par a mi la familia es muy importante. Después, los amigos porque para a mi la amistad es muy importante.

My name is Abril Vergés Illa, I was born on the 12-4-2007 in Granollers . I go to high school , and now I’m doing 1st of ESO. My friends are: Queralt, Feli, Lleïr, l’Aleix, l’Aina, Noa, Reda ,Julia, Omar among others. My hobbies that I like most are, sports, in general, none in particular, but if I have to choose one I choose football. I also like reading, spending a family day, etc… And finally the people that matter most to me are, my mother, grandparents, grandmother, uncles and aunts, in general the family, because for me the family is very important. Also, friends because for me friendship is very important.