La sortida matemàtica

a Actualitat/Cultura

Els alumnes de 1r d’ESO aprenen matemàtiques d’una forma diferent

El passat dimarts 12 de Novembre els alumnes de 1r d’ESO van anar a Sant Celoni a fer una sortida matemàtica a l’aire lliure. Van fer aquesta sortida per reforçar les matemàtiques d’una manera diferent i divertida.

Es van fer diferents activitats per grups al voltant del  municipi durant un recorregut de dues hores. Hi havien diferents grups i diferents professors en cada activitat.

Algunes de les activitats que es van portar a terme van ser mesurar el sorral del parc dels nens petits, mesurar la ombra d’un arbre, buscar eixos de simetria en una porta, calcular els barrots d’una reixa per cada tram o trobar diferents figures geomètriques a través d’una imatge.

El desplaçament es va fer amb autobús i després caminant fins la rectoria vella on van començar les activitats.


El meu nom és Judit Perna Millan i vaig néixer al 27-2-2007, a Barcelona. Vaig a l’institut Vilamajor. He estat vivint tota la meva vida al meu poble (SANT ANTONI DE VILAMAJOR). Abans d'anar a l'institut anava a la escola Joan Casas. Tinc un germà de 15 anys i m'agrada molt jugar a pàdel i quedar amb els meus amics. De moment no faig cap esport pero m' apuntare a pàdel. El meu pare es diu Jordi i la meva mare Cristina.

Me llamo Judit Perna Millan naci el 27-2-2007,en Barcelona.Voy al instituto Vilamajor.He estado viviendo toda la meva vida en mi pueblo (SAN ANTONIO DE VILAMAJOR).Antes de ir al instituto iba a la escuela Joan Casas .Tengo un hermano de 15 años. Me gusta mucho jugar a pádel y quedar con mis amigos, de momento no hago ningún deporte pero me apuntaré a pádel.Mi padre se llama Jordi i mi madre Cristina.

My name is Judit Perna Millan.I was born on February 27 2007.In Barcelona.I go to the Vilamajor institute.I have been living all my life in my town (SAN ANTONIO DE VILAMAJOR).Before go to the institute, I went to Joan Casas school.I have a brother, he is 15 year old.I like to play Pádel and pass time with my friends, now I do not do any sport but I hope to do it in a few time.My father name is Jordi and my mother Cristina.