És Messi el millor futbolista de tots els temps?

a Esports/Opinem

Aquest dilluns, 2 de desembre de 2019, Messi ha aconseguit una altra pilota d’or, aquest any la sisena. El premi és molt important, i significa ser el millor jugador de futbol del món en una temporada.  En tota la història, cap altre jugador havia aconseguit més títols que Lionel.

La gala ha tingut lloc al Teatre de Chatelet, a París. Hi estaven convocats tres grans jugadors:  Messi, del Barça; Van Dijk, del Liverpool; i Cristiano, de la Juventus.

Però nosaltres ens preguntem: és Messi el millor jugador del món? Doncs sí, perquè ha aconseguit marcar sis-cents cinquanta gols aproximadament en campionats oficials del Barça i de la selecció argentina. 

Ha guanyat deu lligues amb el Futbol Club Barcelona, set Súper Copes d’Espanya, quatre Champions League, sis Copes del Rei, tres Super Copes d’Europa i tres Mundials de Clubs. Amb la selecció argentina va guanyar un Or olímpic al 2008, a Pekín.  

Ara bé, tots aquests trofeus no són només seus, ja que sense els seus companys d’equip, l’extraterrestre Messi no hauria aconseguit tants èxits.  “Si camines sol arribaràs més ràpid, si caminem junts arribarem més lluny”

Fet per: Anna Balboa, David Anselmo i Lluc Chavez.  

El meu nom és David Anselmo Guinau , vaig nèixer el 27 de febrer de 2007 a Barcelona. Estudio a l’ institut Vilamajor i faig 1r d’ ESO. Tinc molts amics, la majoria són del handbol. Els moments més importants de la meva vida estan relacionats amb l’esport, com per exemple quan vam quedar campions de Catalunya (2016), o del torneig internacional de Granollers (2019). També m’ agrada fer altres esports com el bàsquet, anar en bicicleta, etc... Les persones més importants a la meva vida són els meus pares, perquè són les persones amb les què més temps passo i a les que més estimo.

CASTELLÀ: Mi nombre es David Anselmo Guinau, nací el 27 de febrero de 2007 en Barcelona. Estudio en el instituto Vilamajor y hago 1º de ESO. Tengo muchos amigos, la mayoría del balonmano. Los momentos más importantes están relacionados con el deporte, como por ejemplo cuando quedamos campeones de Cataluña (2016), o del torneo internacional de Granollers (2019). También me gusta practicar otros deportes como el baloncesto, la bicicleta, etc... Las personas más importantes en mi vida son mis padres, porque son las personas con las que más tiempo paso y a las que más quiero.

ANGLÈS: My name is David Anselmo Guinau, I was born on February 27, 2007 in Barcelona. I study at the Vilamajor institute and do 1st ESO. I have many friends, most of them are friends with whom I have played handball or with whom I currently play. The most important moments are related to sport, such as when we were champions of Catalonia (2016), or when we were champions of the Granollers international tournament (2019). My hobbies are sports, especially handball, but I also like to practice other sports such as basketball, cycling, etc... The most important people in my life are my parents, because they are the people I spend the most time with and the ones I love the most.