El Nadal dansaire a l’Institut Vilamajor

a Sin categoría

Dos mesos previs a l’actuació, a les classes de dansa, el van començar a practicar una hora a la setmana amb la professora Laura Dorna

El Dimecres 18 de desembre els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Vilamajor van realitzar un ball en motiu de les properes festes nadalenques

Dos mesos previs a l’actuació, a les classes de dansa, el van començar a practicar una hora a la setmana amb la professora Laura Dorna.

Els alumnes van crear la seva pròpia coreografìa amb grups petits, i llavors, ajuntant-los amb els de la resta de la classe, es va crear un ball conjunt.

El vestuari el van decidir els mateixos alumnes, posant-se d’acord amb la resta de la classe. Alguns van decidir anar vestits de colors nadalencs i algun accessori també nadalenc, altres van decidir anar de negre i embolicar-se amb llums, com si fossin arbres de Nadal. 

Van fer el ball al gimnàs de l’institut durant la hora de tutoria, ja que era l’última sessió de la respectiva assignatura. Es van reunir totes les classes i van anar realitzant els seus balls de la classe A fins a la D, ordenadament.

Per a decidir la música del ball, la professora va decidir música nadalenca en anglès, perfecte per l’ocasió,i d’aquesta manera evocar una mica més els alumnes a l’idioma mundial. Es van escollir músiques com per exemple: Jingle bells, All I want for Christmas is you, White Christmas, etc.

Els balls van ser originals i amb estil, però sobretot nadalencs.

Si us voleu encomanar de l’esperit nadalenc teniu l’enllaç a continuació perquè pugueu veure com els alumnes fan aquests meravellosos balls!