Greta Thunberg, l’activista medi ambiental que ha impactat al món

a Ciència/Opinem

Com tots sabem, a conseqüència d’innumerables irresponsabilitats de l’ésser humà, la nostra situació mediambiental és greu, i gairebé irreversible.

Per això, pensem que és necessari que hi hagi persones com l’adolescent Greta Thunberg, una estudiant sueca de 17 anys, amb síndrome d’Asperger.  

En els darrers mesos ha treballat de valent, fent discursos davant de líders mundials o de persones importants, per tal de denunciar l’actual situació mediambiental

Per tant, desitgem que els líders mundials se l’escoltin i comencin a prendre mesures per salvar el planeta Terra.  Però encara anem més enllà: “No vull que m’escoltin a mi, sinó que escoltin els científics”. “No vull que tinguis esperança, sinó que entris en pànic”.

“Els nostres pares discuteixen sobre el final de Game of Thrones mentre el planeta es crema”.

Escrit per: Marc Collado, Kevin Gallego i Mònica Martinez 

Em dic Marc Collado, vaig néixer el 27 de juny de 2007, a l’hospital de Granollers. Actualment tinc 12 anys i estudio 1r de Secundària a l’Institut Vilamajor. Vaig fer primària a l’Escola Joan Casas. Els meus millors amics són el Dennis i la Queralt. Els fets que m’han fet sentir millor al llarg de la meva vida van ser: ser escollit per al Certamen de Lectura en Veu Alta i aprendre a tocar la bateria. Els meus hobbies són la lectura, tocar la bateria, el Taekwondo i caminar amb la meva gossa. Les persones més importants a la meva vida són els meus pares, la meva germana, la meva gossa i els meus amics.

Me llamo Marc Collado, nací el 27 de junio ​​de 2007, en el hospital de Granollers. Actualmente tengo 12 años y estudio Secundaria en el Instituto Vilamajor. Hice Primaria en la Escuela Joan Casas. Mis mejores amigos son Dennis y Queralt. Los hechos que me han hecho sentir mejor a lo largo de mi vida son: ser escogido para el Certamen de Lectura en Veu alta y aprender a tocar la batería. Mis hobbies son la lectura, tocar la batería, el Taekwondo y caminar con mi perra. Las personas más importantes en mi vida son mis padres, mi hermana, mi perra y mis amigos.

Hello, my name is Marc Collado, I was born on June 27th 2007, at Granollers Hospital, I am 12 years old and I’m studying at Institut Vilamajor. I went to elementary school at Joan Casas My best friends are Dennis and Queralt. The happiest moments in my life were to be chosen for Certamen en Veu alta, and learning play drums. My hobbies are to read, play drums, Taekwondo and to walk my dog. The most important people in my life are my parents, my sister, my dog and my friends.