La teranyina solidària arriba a l’institut Vilamajor

a Actualitat/Vida

Aquesta última setmana abans de les festes de Nadal, els alumnes de l’Institut Vilamajor han col·laborat en una recollida d’aliments solidari per les persones de l’entorn amb més necessitats

La teranyina solidaria és una recollida d’aliments bàsics i de productes d’higiene personal per aconseguir que les persones més necessitades del municipi rebin ajuda alimentària i de cura personal. Tot això s’ha fet a l’Institut Vilamajor amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar a la comunitat educativa del nostre institut sobre la realitat de la pobresa al nostre entorn més proper.

Aquesta recollida d’aliments la van crear un grup d’amics i veïns de Sant Pere de Vilamajor a l’any 2012. Van decidir crear aquesta campanya amb el principal objectiu de buscar recursos per a totes aquelles persones del nostre municipi que es troben en situació de pobresa.

Aquest any a l’institut els productes que havien de portar eren: oli, sucs, llet, llaunes de conserva, brou, lleixiu, neteja terres, detergent i menjar precuinat. Per tal que hi hagués més varietat d’aliments es van repartir els productes segons cursos. 

El meu nom és Judit Perna Millan i vaig néixer al 27-2-2007, a Barcelona. Vaig a l’institut Vilamajor. He estat vivint tota la meva vida al meu poble (SANT ANTONI DE VILAMAJOR). Abans d'anar a l'institut anava a la escola Joan Casas. Tinc un germà de 15 anys i m'agrada molt jugar a pàdel i quedar amb els meus amics. De moment no faig cap esport pero m' apuntare a pàdel. El meu pare es diu Jordi i la meva mare Cristina.

Me llamo Judit Perna Millan naci el 27-2-2007,en Barcelona.Voy al instituto Vilamajor.He estado viviendo toda la meva vida en mi pueblo (SAN ANTONIO DE VILAMAJOR).Antes de ir al instituto iba a la escuela Joan Casas .Tengo un hermano de 15 años. Me gusta mucho jugar a pádel y quedar con mis amigos, de momento no hago ningún deporte pero me apuntaré a pádel.Mi padre se llama Jordi i mi madre Cristina.

My name is Judit Perna Millan.I was born on February 27 2007.In Barcelona.I go to the Vilamajor institute.I have been living all my life in my town (SAN ANTONIO DE VILAMAJOR).Before go to the institute, I went to Joan Casas school.I have a brother, he is 15 year old.I like to play Pádel and pass time with my friends, now I do not do any sport but I hope to do it in a few time.My father name is Jordi and my mother Cristina.

El més recent de

Anar a dalt