Refranys de Nadal

a Cultura/Espai Creatiu

Ara que venen dates de trobades familiars i d’amics, podeu sorprendre als vostres comensals amb refranys propis de la llengua catalana. Tots quedaran bocabadats! Preneu-ne nota, perquè us n’hem preparat uns quants!

1. Per Nadal un pas de pardal.

2.Les dolçaines de Nadal solen dur mal de queixal. 

3.Si per Nadal fa lluna blanca posa al llit una altra manta. 

4.L’hivern ha arribat, el nas m’ha gelat, posa’t l’anorac si no vols un refredat.

5.A l’hivern el millor amic és un bon abric.

6.Per Nadal a casa i prop de la brasa. 

7.Nadal amb gelada duu bona anyada. 

8.Ara ve Nadal, el temps es refresca, matarem el gall i li torrarem la cresta. 

9.Al desembre l’any acabem i moltes festes celebrem. 

10.Ara ve Nadal, menjarem torrons, i amb una guitarra cantarem cançons.

11. Desembre nevat bon any assegurat.

12.Per Nadal cada ovella al seu corral.

13.Ara ve Nadal , matarem el gall i a la tia pepa li donarem un tall.

14.Per desembre, el fred i vent fan tremolar el més valent.

Escrit per: Mònica Martínez i Aarón Garrido

Hola,em dic Aarón Garrido Reyes. Vaig néixer l’11 d’octubre de 2007, a Barcelona a la clinica deixeus. Vaig a l’institut Vilamajor de Sant Pere i faig 1er d’ESO. Els meus amics són l’Aina, la Feli, l’Aleix, l’Abril etc ... M’agrada ballar, cantar, jugar a padel i el meu menjar preferit es els espagurtis.

Hello,my name is Aarón Garrido Reyes. I was born on October 11, 2007, in Barcelona at the clinic deixeus. I am in the Vilamajor institute of San Pedro and I am 1st in ESO. My friends are Aina, Feli, Aleix, April etc ...

I like to dance, sing, play paddle and my favorite food is spaghetti.

Hola, me llamo Aarón Garrido Reyes. Nací el 11 de octubre de 2007, en Barcelona en la clinica de deixeus. Voy al Instituto Vilamajor de Sant Pedro, voy a primero de ESO. Mis amigos son Aina, Feli, Aleix, Abril, etc. Mis pasatiempos son bailar, cantar, jugar al pádel y mi comida favorita son los espaguetis.

El més recent de

Anar a dalt