Salvem l’handbol femení de Vilamajor

a Actualitat/Esports

El club Vilamajor busca urgentment noies d’entre 12 i 14 anys per l’equip femení

Com tothom sap, l’handbol és un esport minoritari que no agrada tant com el futbol, i això fa que costi molt trobar suficients noies que s’apuntin a practicat aquest esport. 

Aquesta dificultat ha fet que les noies de l’equip d’handbol femení que estudien a l’Institut Vilamajor, s’hagin hagut de moure per trobar companyes que vulguin formar part del seu equip.

Han tingut una iniciativa que trobem molt interessant: penjar cartells per tot l’institut informant sobre els horaris i proves que es fan en el seu equip. Però pensem que això no és suficient ja que Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor tenen poblacions molt petites i és difícil trobar prou nenes interessades en practicar aquest esport. 

Caldria que les entitats organitzadores les ajudessin fent una campanya divulgativa repartint publicitat en altres instituts de la zona per recaptar més jugadores. No podem permetre que tota la responsabilitat sigui de les nenes.