Joel Gascó: “El futbol es un sentiment”

a Esports/Persones Extraordinàries

L’alumne de 2n d’ESO de l’Institut Vilamajor explica com ha estat la seva trajectòria en el món del futbol

Joel Gascó és un alumne de 2n d’ESO de l’Institut Vilamajor que va començar a jugar a futbol quan tenia 7 anys i aquest any l’ha fitxat el Cornellà.

Per què vas decidir començar a practicar el futbol?

Perquè els meus pares volien que fes un esport i em van apuntar al club del poble, a Cardedeu.

Quants anys tenies quan vas començar a jugar?

Vaig començar a jugar i a interessar-me pel futbol quan tenia 7 anys.

Qui et va animar a fer futbol?

Les persones que més em van  ajudar van ser els meus pares.

A quin club vas començar a jugar?

Vaig començar a jugar al club del Cardedeu i ara entreno al Cornellà.

Quan fa que et van fitxar en aquest equip?

Em van fitxar aquest any.

Vas notar alguna diferència al passar d’un club a l’altre?

Si, bastant.

Per què t’agrada el futbol?

Perquè no es un esport qualsevol, és un sentiment. 

Em dic Natàlia Torres N’Dow. Vaig néixer l’1 de Juny del 2007 al Hospital de Sant Cugat del Vallès. Vaig a l’institut Vilamajor i estic fent 1r d’ESO. Els meus amics son la Júlia F, la Jana , la Martina... La vegada que m’he sentit més feliç és quan em van regalar un conill ,o quan vam anar de colònies al Delta. El meus hobbies son el teatre i montar a cavall. El que m’agrada més es el taekwondo i els animals. Les persones més importants per mi son el meu pare la meva mare i la meva germana, perquè son les persones que mes confien en mi i que estan al meu costat quan ho necessito.

Me llamo Natàlia Torres N’Dow. Nací el 1 de Junio del 2007 en el Hospital de Sant Cugat del Vallès. Voy al instituto Vilamajor y estoy haciendo primero de la Eso. Mis amigos son la Julia F, la Jana ,la Martina...La vez que me he sentido más feliz es cuando me regalaron un conejo, o cuando fui de colonias al Delta. Mi hobbie es el teatro y montar a caballo. Lo que me gusta mas es el taekwondo y los animales . Las personas mas importantes para mi son mi padre mi madre y mi hermana , porque son las personas que mas confian en mi y que están a mi lado cuando lo necesito.

My name is Natàlia Torres N’Dow .I was born on June 1, 2007 in Sant Cugat Hospital. I go to Vilamajor High School and I am doing 1st ESO. My friends are Julia F, Jana and Martin. My happiest memories were when I was given a rabbit and when I went to went to Delta de l’Ebre in 6th of Primary School .My hobby are going to the theatre and riding. What I like the most is taekwondo and animals. The most important people for me are my father, my mother and my sister, because they are the people who trust me the most and that are by my side when I need them.