Jordi Dalmau: “L’objectiu és fer un dia de final de curs divertit”

a Cultura/Persones Extraordinàries

Hi ha dos blocs, un és el de 1r i 2n d’ESO i l’altre de 3r, 4t i batxillerat

Els professor d’Educació Física de l’Institut Vilamajor explica l’organització de les activitats de les festes de Nadal

Quant temps fa que organitzeu aquestes activitats?

Ho preparem amb dos mesos d’antelació i jo ja fa dos cursos que ho organitzo.

Quin és l’objectiu?     

L’objectiu és que els alumnes s’ho passin bé, que canviïn la rutina i facin alguna cosa fora de classe i fer un final de curs divertit.

 En què consisteix?

Hi ha una mica de tot: tallers de maquillatge, tornejos d’handbol, taller d’espases, taller de jocs de taula amb angles entre d’altres. Hi ha dos blocs, un és el de 1r i 2n d’ESO i l’altre de 3r, 4t i batxillerat.

Qui ho organitza?

Ho organitza la optativa de 3r d’ESO de dinamització.

Us costa molt pensar les idees per fer aquestes activitats?

A vegades sí, hi ha molta feina darrere.

A qui se li va acudir de fer aquestes activitats?

Es va fer una enquesta on els alumnes podien dir les seves propostes i votar-les entre tot. A més els professors fan propostes de tallers que els hi agradaria fer. 

Acostuma a agradar als alumnes? Ho fan voluntàriament?

Alguns voluntàriament i alguns una mica obligats.

Creus que el centre us dóna facilitats a l’hora de fer i realitzar les activitats?

Sí, absolutament.

Ho tornareu a fer l’any que ve?

Si tot va com ha d’anar sí.

Em dic Queralt i vaig néixer el 14 de novembre del 2007 a l’hospital de Granollers. Vaig a primer d’ESO a l’institut Vilamajor i els meus millors amics són la Júlia, el Marc, l’Abril,etc. Un dels moments en els que m’he sentit més feliç va ser quan van néixer els meus cosins, i quan va néixer el meu germà. El meu hobby és dibuixar i pintar, i m’agrada molt quedar amb els amics. Les persones més importants a la meva vida són els meus pares i el meu germà, i tota la meva família, perquè sempre m’aijuden en tot.

Me llamo Queralt y nací el 14 de noviembre de 2007 en el hospital de Granollers. Voy a primero de la ESO en el instituto Vilamajor y mis mejores amigos son Júlia, Marc, Abril,etc. Uno de los momentos más felices de mi vida fué cuando nacieron mis primos, y cuando nació mi hermano. My hobby es dibujar y pintar, y me gusta mucho quedar con mis amigos. Las personas más importantes en mi vida son mis padres y mi hermano, y toda mi familia, porque siempre me ayudan en todo.

My name is Queralt and I to be born 14th of november of 2007 in the hospital on Granollers. I go in first of ESO in the INS Vilamajor and my best friend are: Júlia, Marc, Abril,etc. One of the bests moments in my live is when my cousins be are born, and when my brother he is born. The persons more important for my are: my parents and my brother, and everything of my family, why they help my in everything.