Setién o Valverde?

a Esports/Opinem

Aquesta setmana passada el F.C Barcelona va destituir el seu entrenador Ernesto Valverde no satisfets pels resultats

Suposo que tots coneixem l’estil de joc de Cruyff, actualment més conegut com a Cruyffisme. És l’estil de joc tradicional del Barça, és a dir, mantenint una pressió alta i la possessió de la pilota. En canvi l’estil Valverde és més calmat, és a dir, no tenint una pressió alta, però en canvi mantenint la pilota  i intentar atacar des de la banda.

Si ens basem en les estadístiques, podem veure com el Barça ha perdut molta possessió de la pilota. Amb Valverde, la màxima possessió obtinguda en el temps que ha estat d’entrenador al club, ha sigut del 76%. En canvi amb Quique Setién la màxima possessió ha batut rècords, amb una possessió del 88%.

Amb això podem arribar a la conclusió que Valverde ha estat destituït perquè el Barcelona ha perdut la seva essència, el futbol de veritat, o com va dir Pep Guardiola: el tiqui taca.

Em dic Oriol tinc 13 anys i visc a Sant Pere de Vilamajor. Vaig néixer el 10 d'abril de 2006 a Alacant. Jugo a futbol, al Vilamajor. Sóc un gran aficionat del Barça. M'agradaria arribar a ser polític ja que m'agrada molt aquest àmbit.

My name is Oriol I am 13 years old and I live in Sant Pere de Vilamajor. I was born on April 10th 2006 in Alicante. I play soccer in Vilamajor. I'm a huge Barça fan. I would like to become a politician because I really like this area.

Me llamo Oriol tengo 13 años y vivo en Sant Pere de Vilamajor. Nací el 10 de abril de 2006 en Alicante. Juego al fútbol, ​​al Vilamajor. Soy un gran aficionado del Barça. Me gustaría llegar a ser político ya que me gusta mucho este ámbito.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*