Llistat de propostes de manualitats per fer durant confinament

a Cultura/Espai Creatiu/Tema del mes

Ara, que estem en confinament per la Covid-19, és un bon moment d’engrescar-nos a fer manualitats en família per combatre l’avorriment. Avui us donaré 3 idees ben diferents.

La primera idea que us donaré serà fer un àlbum de fotos, amb desplegables, butxaques, enganxines… El podeu fer servir per fer un regal més endavant, per enganxar-hi imatges de les vostres mascotes, per a poder guardar les activitats del confinament o per al que vulgueu.

La segona idea és que feu un cartell ben gros per donar suport als sanitaris. Escriviu la frase que vulgueu, decoreu-lo amb molts colors i pengeu-ne una foto a les xarxes socials.  Així, altres nens i nenes també s’animaran a fer-ne un.

La tercera i última idea que us donaré serà fer una postal per als vostres avis, ja que no els podem anar a veure.  Enganxeu-hi imatges, feu-hi dibuixos… En finalitzar-la, guardeu-la en un calaix fins que els puguem anar a veure, així els avis tindran un regal ben bonic. Segur que els hi encantarà!

Hola, em dic Aina i tinc tretze anys. Visc a Sant Antoni de Vilamajor en un pis amb la meva germana Naia, la meva mare Anna, el meu pare Marc i el meu gat Tigre. Jugo a bàsquet a Llinars del Vallès. De gran vull ser Mestra de primària, model o cantant. Hola, mi nombre es Aina y tengo trece años. Vivo en Sant Antoni de Vilamajor en un piso con mi hermana Naia, mi madre Anna, mi padre Marc y mi gato Tigre. Juego a baloncesto en Llinars del Vallès. De mayor quiero ser Maestra de primaria, modelo o cantante. Hello, my name is Aina and I am thirteen years old. I live in Sant Antoni de Vilamajor in an apartment with my sister Naia, my mother Anna, my father Marc and my cat Tiger. I play basketball in Llinars del Vallès. I like riding a books and i love Harry Potter.