Esdeveniments culturals suspesos i/o ajornats

a Actualitat/Cultura/Espai Creatiu

L’estat d’alarma pel coronavirus paralitza la cultura fins a nou avís

L’aplicació de l’estat d’alarma i el confinament pel coronavirus, ha fet que la cultura es paralitzi fins a nou avís, quedant afectats concerts, festivals, obres de teatre i la resta d’activitats els propers dies, inclosa la diada de Sant Jordi.

10 ESDEVENIMENTS SUSPESOS

  1. Telefèric Fest: el festival musical de Badalona que s’havia de celebrar entre els dies 8 i 10 de maig es posposa fins a la primavera de 2021.
  2. BCN Sports Film Festival: l’organització de la XI edició ha decidit posposar-lo. La nova data per a l’onzena edició és del 26 al 30 d’octubre i es crea el premi extraordinari ‘Sport – Stay Home’, per a audiovisuals que estableixin un vincle entre l’esport i el confinament que estem vivint.
  3. Festival Mixtur: el festival de nova creació sonora de Barcelona posposa les dates que tenia previstes (del 16 al 26 d’abril) per a la celebració de la seva novena edició i se celebrarà al setembre del 2020.
  4. L’Auditori: amplia la cancel·lació de tots els concerts fins al dia 11 d’abril.
  5. Primavera Sound: en lloc de celebrar-se la primera setmana de juny, s’ha posposat i tindrà lloc del 26 al 30 d’agost del 2020.
  • Sónar: també està pendent de trobar una nova data, perquè sembla molt poc probable que pugui celebrar-se a mitjans de juny.
  • Còmic Barcelona: l’organització i el comitè executiu de Ficomic han decidit posposar la 38ena edició, que estava prevista que se celebrés del 8 al 10 de maig a Fira Barcelona, fins al 2021.
  • Moritz Feed Dog: ajorna la seva propera edició prevista pels dies 26, 27, 28 i 29 de març. El festival està treballant per buscar una nova data.
  • Barcelona VisualSound: el Festival Audiovisual de Creació Jove ajorna la seva 17ena edició.


Jazz I Am: l’edició d’enguany queda posposada i de qui a poc anunciaran les dates.

Creat per Marc Mulet.