Jordi Sibina: “Si m’ho diuen fa dos mesos no m’ho hagués cregut”

a Persones Extraordinàries/Vida

El regidor de comunicació i hisenda de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor creu que aquesta situació ha provocat un canvi radical en la nostra manera de fer

Jordi Sibina és treballador de Zurich i regidor de comunicació i hisenda de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. Opina sobre el que està passant amb el nou coronavirus. Creu aquesta situació ha provocat un canvi radical en la nostra manera de fer

Creus que s’allargarà molt més això de quedar-se a casa tancat?

Si, penso que almenys fins al final o mitjans de maig hi haurem d’estar.

Creus que aquest virus a estat provocat? Per què?

No, va sortir d’unes condicions higièniques a un mercat de Xina on     conviuen animals vius i morts. La globalització ha fet que s’escampés per tot el món.

Saps quines són les mesures per no contagiar-se? 

Sí, no sortir de casa, rentar-se molt bé les mans sempre, tossir sobre el colze i no la mà, i fer cas a les informacions de tots els organismes oficials.

Aquesta situació et perjudica molt a nivell personal?

No, per sort des del primer moment he pogut treballar des de casa, altres sectors estan més perjudicats i sobretot l’alumnat que no pot anar a classe.

T’esperaves que tothom hagués d’estar confinat a casa seva?

No, si m’ho diuen fa dos mesos no m’ho hagués cregut. 

Creus que hi ha gent que s’ho està prenent com si fossin vacances?

Malauradament sí, estem en una situació molt crítica. Hi ha gent que se’n va a córrer o a la seva segona residència. Això és intolerable.

Què penses sobre tot el que està passant?

Que aquesta situació ha provocat un canvi radical en la nostra manera de fer. Canviaran les relacions personals, canviarà la forma de treballar i canviarà la nostra relació amb l’entorn i la natura.

Em dic Chloé Fresneau Pelegrín i vaig néixer a França, a la Loire atlantique, Saint-herblain el 20 de desembre del 2007. Visc a Catalunya, al poble de Sant Antoni de Vilamajor i estudio 1r d’ESO a l’institut Vilamajor.El que més m’agrada és quedar amb els amics. Me llamo Chloé Fresneau Pelegrín, nací en Francia en la Loire atlantique, Saint-herblain el 20 de diciembre del 2007. Vivo en Cataluña, en el pueblo de Sant Antoni de Vilamajor y estudio 1o de la ESO en el instituto Vilamajor. Lo que más me gusta es quedar con los amigos. My name is Chloé Fresneau Pelegrín, I born in France la Loire atlantique, Saint-herblain in 20 of december of 2007, I live in Catalonia in the town of Sant Antoni de Vilamajor and I study 1rst of ESO in Highschool Vilamajor. The thing that I like the most is meeting with friends.