Ha estat una bona idea ajornar les Olimpíades de Tòquio?

a Esports/Opinem

Aquest any se celebraven els Jocs Olímpics 2020 a la capital del Japó, però a causa de la Covid-19 s’han hagut de suspendre

Penso que és bona idea ajornar els Jocs Olímpics, ja que és una celebració esportiva amb participació d’esportistes d’arreu del món, a la qual hi acudeix molta gent.  Tal com diu la sanitat, no podem fer aglomeracions perquè és molt més possible que s’escampi el virus.

Hi ha gent que pensa que com a la Xina ja s’ha acabat el no hi hauria problema en celebrar les Olimpíades però hem de tenir en compte que els participants vénen d’arreu del món, qualsevol podria portar el coronavirus sense saber-ho, amb el risc que això comporta.

Un altre motiu per ajornar els Jocs Olímpics és que els participants no tenen els mateixos recursos per a entrenar com a qualsevol altre any. El Comitè Olímpic Internacional ha decidit ajornar-los a la primavera de 202, quan esperem que ja existeixi la vacuna contra la Covid-19.

Així doncs, l’ajornament dels Jocs Olímpics Tòquio 2020 ha estat una decisió difícil, però encertada.  Tant de bo aviat puguem acabar amb  aquesta pandèmia mundial.

Hola, em dic Aina i tinc tretze anys. Visc a Sant Antoni de Vilamajor en un pis amb la meva germana Naia, la meva mare Anna, el meu pare Marc i el meu gat Tigre. Jugo a bàsquet a Llinars del Vallès. De gran vull ser Mestra de primària, model o cantant. Hola, mi nombre es Aina y tengo trece años. Vivo en Sant Antoni de Vilamajor en un piso con mi hermana Naia, mi madre Anna, mi padre Marc y mi gato Tigre. Juego a baloncesto en Llinars del Vallès. De mayor quiero ser Maestra de primaria, modelo o cantante. Hello, my name is Aina and I am thirteen years old. I live in Sant Antoni de Vilamajor in an apartment with my sister Naia, my mother Anna, my father Marc and my cat Tiger. I play basketball in Llinars del Vallès. I like riding a books and i love Harry Potter.