Diari del confinament

a Opinem/Vida

Aquest confinament he variat una mica el meu horari, i ara cada dia em llevo a les 8:30 del matí. El primer que faig en aixecar-me és anar a esmorzar i després em dutxo, em vesteixo … Quan he acabat de fer tot començo a fer tota la feina encomanada de l’institut.  La majoria de vegades estic amb videotrucada amb un company del Vilamajor i anem parlant sobre les feines que ens toca fer i si tenim algun dubte intentem ajudar-nos entre tots dos, o l’hi enviem un correu a la professora.

Normalment acabo els deures cap a l’hora de dinar, però altres vegades els he d’acabar a la tarda.

Quan tinc els deures a punt faig una estona d’esport, també amb en Lleïr, amb Skype i és molt divertit. Cada dia faig trucades amb ell, sembla que estiguem més temps junts ara que abans del confinament!

Llegeixo Legiland a la tarda perquè al matí no em dóna temps.  Normalment faig uns tres o quatre qüestionaris per setmana.

Després passo la mopa a casa perquè és la meva tasca. Quan ho he acabat tot puc jugar a la play o veure vídeos de YouTube, o directes dels meus streamers preferits de Twitch. Sopo cap a les 21:30h i a les 22.30h, a dormir.

El cap de setmana surto fora, al pati, a jugar amb el meu germà a futbol o a banyar-me a la piscina si fa sol. També jugo més a la play i m’aixeco molt tard.

Català: Em dic Guillem Ezquerra Tejero, vaig néixer el 15 de gener de 2007, a Granollers. Ara estudio a l’institut Vilamajor, de Sant Pere. Els meus hobbies són els videojocs i els esports, sobretot el futbol i el tennis. Jugo a futbol al CFVIlamajor, i al tennis amb els meus amics. Castellà: Me llamo Guillem Ezquerra Tejero, nací el 15 de Enero del 2007, en Granollers. Ahora estudio en el centro instituto vilamajor, el instituto de Sant Pere de Vilamajor. Mis hobbies son los videojuegos y los deportes, los que más practico son el fútbol y el tenis, el que más practico es el fútbol, ​​Juego al fútbol en C.F Vlamajor, y el tenis con mis amigos. Anglès: My name is Guillem Ezquerra Tejero, I was born on January 15, 2007, in Granollers. Now I study in the center ins vilamajor, the institute of Sant Pere de Vilamajor. My hobbies are video games and sports, I practice football and tennis the most, I play football, I play football at C.F Vilamajor, and tennis with my friends.