El meu punt de vista personal sobre la situació del coronavirus

a Ciència/Opinem

Aquesta setmana reflexionarem sobre la importància de quedar-nos a casa i de prendre les mesures d’higiene adequades per tal de no infectar-nos pel virus de la Covid-19.

Aquesta última setmana ha tornat a augmentar el nombre de contagis per coronavirus, sobretot en nens menors de nou anys. Això ha passat perquè segurament no s’han guardat les distàncies de seguretat ni les prevencions d’higiene que es demanen. S’han pogut veure fotos i vídeos de totes les voreres del carrer i parcs plens de gent, sense mantenir la distància recomanada de dos metres.

És molt important que tothom faci cas de les normes per evitar que això segueixi augmentant. No és una grip normal i està morint molta gent. 

Podem anar a fer esport, anar a comprar i anar a passejar als animals de companyia, però sempre mirant l’horari i seguint les normes.

Així que ja ho sabeu, sortiu només de casa si és necessari!

Català: Em dic Guillem Ezquerra Tejero, vaig néixer el 15 de gener de 2007, a Granollers. Ara estudio a l’institut Vilamajor, de Sant Pere. Els meus hobbies són els videojocs i els esports, sobretot el futbol i el tennis. Jugo a futbol al CFVIlamajor, i al tennis amb els meus amics. Castellà: Me llamo Guillem Ezquerra Tejero, nací el 15 de Enero del 2007, en Granollers. Ahora estudio en el centro instituto vilamajor, el instituto de Sant Pere de Vilamajor. Mis hobbies son los videojuegos y los deportes, los que más practico son el fútbol y el tenis, el que más practico es el fútbol, ​​Juego al fútbol en C.F Vlamajor, y el tenis con mis amigos. Anglès: My name is Guillem Ezquerra Tejero, I was born on January 15, 2007, in Granollers. Now I study in the center ins vilamajor, the institute of Sant Pere de Vilamajor. My hobbies are video games and sports, I practice football and tennis the most, I play football, I play football at C.F Vilamajor, and tennis with my friends.