Les probes PCR a l’Institut Vilamajor

46 views

Entre els dies 23 i 26 d’Octubre s’han anant fent les proves PCR als alumnes de l’Institut Vilamajor

Les PCR es van dur a terme a l’anomenat pati de primer de l’Institut Vilamajor. La organització va ser la següent: els alumnes havien de formar una cua respectant el metre de distància fins arribar a on feien la prova. Aquestes proves consisteixen en posar un pal a les fosses nasals. Quan ja tenen la mostra la analitzen i aconsegueixen esbrinar si l’alumne al que se li ha fet la prova té COVID-19 o no. 

Durant aquestes dues setmanes s’han detectat casos de COVID-19 al centre. Per aquest mateix motiu el departament de salut ha decidit de fer les proves PCR a l’alumnat i part del professorat. Les proves s’han fet al llarg d’aquesta setmana a les classes de 3r A, 3r B, 3r C, 2n A, 2n B, 2n D i 2n E. 

Els metges van venir de Sabadell, i més o menys van trigar una mitja hora en fer les PCR  als alumnes de 2n D, 3r B i 3r C. La majoria dels alumnes, els quals es pensava que eren negatius, van donar positiu, això es deu a que al centre hi ha molts asimptomàtics.

El més recent