Arriba el carnestoltes a l’institut Vilamajor

37 views

El següent 12 de febrer se celebrarà el Carnestoltes a l’Institut Vilamajor

El següent 12 de febrer, se celebrarà el carnestoltes a l’Institut Vilamajor. Cada grup de classe s’haurà de disfressar i hauran de fer una posada en escena o una coreografia en comú, per ensenyar-li a un jurat que passarà per les classes, tot amb l’organització del professorat de l’institut.

El carnestoltes es prepararà i se celebrarà el divendres 12 de febrer a les últimes dues hores de classe. La resta del dia tocarà fer classe normal, però gràcies al professorat que ho organitza, deixen una hora per la preparació i per practicar una mica més el que farà cada grup.

Per culpa del coronavirus, els alumnes s’han hagut d’adaptar d’una manera diferent de la celebració de les festes, per això el carnestoltes es fa diferent aquest any. Tot i això, els joves no perden la il·lusió. De fet, altres anys feien la mateixa dinàmica de fer una coreografia o una posada en escena, però al pati i amb tots els cursos i professorat.

També, hi haurà un premi per al grup guanyador de cada nivell. El jurat valorarà diferents aspectes, com l’originalitat entre d’altres. El premi és un taller d’expressió corporal que farà que aquells grups que hagin guanyat ho celebrin de manera més intensa.

Redactors juniors

El més recent