Catalunya posa en marxa la vacunació al personal que treballa en centres educatius

36 views

150.000 professionals rebran la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca aquests dies

El Departament de Salut ja ha començat a vacunar contra la Covid-19 a persones de més de 80 anys i a discapacitats que han perdut la seva autonomia. A més, els 150.000 professionals que treballen als centres educatius de Catalunya també han començat a vacunar-se amb la primera dosi d’Astrazeneca. De moment, els majors de 55 anys, que no poden rebre aquesta vacuna, no han estat inclosos.​

Mestres i professors i la resta de personal dels centres rebran un SMS i podran apuntar-se a un web per rebre la primera punxada de la vacuna d’AstraZeneca. L’operativa permetrà als professionals escollir entre un dels 37 centres vacunals de Covid-19 que Salut ha desplegat a Catalunya, i entre algunes franges horàries establertes. Ja han començat a vacunar en alguns centres educatius.

Els professors de col·legis i instituts comencen a respirar alleujats davant l’inici de la seva vacunació, després de patir la por als contagis a l’inici de curs i contenir l’expansió del coronavirus a les aules durant la segona i tercera onada.

Redactors juniors

El més recent