Venezuela, desastre presidencial

/
34 views

Ja fa uns anys, des que va estar Hugo Chávez Frías al govern, Venezuela va començar a patir certa inseguretat a través de robatoris, de la falta de menjar i de la crisi política. A conseqüència d’això, van morir moltes persones. Actualment està al govern Nicolás Maduro, però les coses no estan millorant gaire.

D’una banda, hi ha molta gent passant gana. Però, per altra banda, també hi ha molta inseguretat en l’àmbit policial atès que són els mateixos policies qui, a vegades, entren a casa dels ciutadans i els hi roben sense cap raó. Això passa perquè estan passant necessitats econòmiques i alimentàries.

No obstant això, el país és un dels que més petroli té en tot el món i està enriquit per l’or i els diamants. Abans la vida alla era molt tradicional. Com és, doncs, què és un dels més pobres? 

Probablement, si Venezuela hagués tingut un àrab com a president, seria un dels països més rics del món enriquits en petroli, or i diamants. Però, per culpa d’Hugo Chavez Frias i Maduro Chávez, els quals ho exporten tot fora en comptes de donar els recursos que produeixen a la seva població, Venezuela segueix sent un dels països més pobres avui dia. La gent passa necessitat, van treure el bolívar. Els nens es moren per falta de nutrició. Val més un móvil que una vida i allà la gent hi viu molt inquieta.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és