Què pensem els menors de 16 anys sobre la vacuna?

/
24 views

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat que el joves menors de 16 anys rebran la vacuna a principis d’octubre, ja que els experts encara no han publicat els estudis d’aquella edat. Però, què en pensen els joves?

D’una banda, alguns joves estan a favor de rebre la vacuna contra la Covid-19, tot i que són conscients que no són un dels col·lectius principals, ja que no els afecta tant com els adults. Però quan arribi el moment en el quals els hi toqui rebre la vacuna, estaria bé fer-ho per evitar més contagis i poder anar tornant poc a poc a la normalitat.

Malauradament, encara hi ha joves que diuen que no volen que els hi posin la vacuna, ja que diuen que no serveix de res i tenen por als efectes secundaris. Però, també hi ha alguns que volen començar a tenir normalitat, tot i que encara hi ha gent que segueix patint les conseqüències d’aquest virus.

Personalment, i com a conclusió, creiem que és important que ens posin les vacunes, ja que sembla que està funcionant força bé i que poc a poc anem tornant a la normalitat.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és