Maltractament físic i sexual

19 views

Les Nacions Unides consideren que “el maltractament a les dones és el crim més nombrós del món”

El maltractament a les dones és un acte o accident, únic o repetit, que provoca dany físic o psicològic, en aquest cas físic, a una persona, sigui per una parella, un familiar o qualsevol altra persona. 

Les Nacions Unides consideren que “el maltractament a les dones és el crim més nombrós del món”. L’any 2020, 45 dones van ser assassinades per violència de gènere, mentre que aquest any n’han mort 31 dones.

La Macroenquesta de Violència contra la dona 2019 , que es realitza cada quatre anys i es va presentar aquest dijous, conclou que un 13,7% (2.802.914 dones) de la població femenina de 16 anys o més residents a Espanya han suportat el maltractament físic i sexual. Un 92% de les dones que pateixen violència sexual fora de l’àmbit de la seva parella no denuncien el seu agressor.

Per: David Anselmo i Jaume Espigulé

Redactors juniors

, ,

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és