Els humans i els dinosaures no van conviure junts

17 views

Per la redacció de 1r d’ESO A

Els alumnes de 1r d’ESO A han preguntat a les altres classes de l’institut què en pensen sobre aquest tema.

Tota la gent pensa que el humans van conviure en alguna època de les nostres vides amb els dinosaures. 

Però la veritat és que és impossible, ja que els dinosaures van morir fa més de 65 milions d’anys. Com tots sabem, un gran asteroide va arribar a la terra i va acabar amb tots els dinosaures.A més, hem de tenir amb compte que els humans existeixen des de fa 4 milions d’anys .

 Llavors totes les mentides que s’expliquen sobre aquest tema no són certes, i mai han conviscut junts. 

Els alumnes de 1r d’ESO A han fet una pregunta a cada classe. Alguna vegada t’han arribat rumors de la convivència entre el humans i els. Aquesta és la quantitat de gent que ha aixecat la mà: dinosaures? A la classe B han aixecat la mà 4 alumnes. A la classe C 4 alumnes han escoltat aquest rumor. A la classe D 5 alumnes han parlat d’aquest tema. I a la classe E 5 alumnes han sentit el rumor.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és