Restaurants en cadena

20 views

Pels alumnes de la redacció de 1r d’ESO A

Han millorat en els últims anys ?

Els alumnes de l’institut de Sant Pere de Vilamajor de 1r A, hos expliquen si els restaurants en cadena han millorat o empitjorat a Espanya, en els últims darrers anys.

Kentucky Fried Chicken

Kentucky Fried Chicken (KFC) és una cadena de restaurants de menjar ràpid. Als Estats Units és una marca i segment operatiu, anomenat en anglès un concept de la companyia Yum!

Va haver un estudi que consisteix en menjar tot el menjar durant un any que sigues sobre mcdonald’s, KFC, burger king… tot el que tingues grasa, olis… És va veure durant un any un home tenia el colesterol molt alt alteradament alt, i a partir d’aquell moment es va veure que tot els olis, grases… Que portava el menjar es tenia que rebaixar-se. A millorat el restaurant de menjar ràpid KFC durant els darrers anys.

Burger King

Des de 1954, Burger King ha animat els seus clients a gaudir amb orgull del
popular claim de la marca. Inspirat en l’autèntica i deliciós menjar, el nou
disseny, més modern, suposa el primer canvi integral de la marca en més de 20 anys i reflectirà de forma més fidedigna els valors de la marca.

Aquesta nova identitat és el començament d’una nova etapa d’un Burger King amb un gust més real, desitjable i fresc. Recull el compromís i l’aposta de la marca per la digitalització i les millores recents dirigides a elevar la qualitat i el sabor del menjar amb l’eliminació dels conservants, colorants i aromes artificials, així com una ambiciosa aposta per la sostenibilitat ambiental.

McDonald’s

El restaurant en cadena anomenat “McDonald’s”, ha anat ampliant el seu menú fins arribar al dia d’avui, que té 190 productes diferents que oferir només a Espanya. Però el menjar a millorat ?

Els productes estan fets dels mateixos aliments que els d’abans, però la qualitat és molt millor.

Les hamburgueses es preparen amb anticipació, en petits lots. Per aquesta raó tenen un temps record en les comandes.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és