El rumor de la rata fregida al KFC

95 views

Pels redactors de 1r d’ESO E: Aleix Queralt, Jessica Rusu, Júlia Benza

Una de les empreses més grans de menjar ràpid és acusada de servir un rosegador a la comanda d’un client

L’ 11 de juny, un consumidor va anar al KFC, que és un restaurant de menjar ràpid de pollastre fregit, va demanar 3 trossos de pollastre i li van servir 1 tros amb una forma estranya semblant a una rata. Ell el va menjar i va dir que tenia un gust molt desagradable, li va fer una foto i la va penjar a Facebook. Ràpidament es va tornar molt viral.

Després el noi va tornar al restaurant i els hi va explicar el que s’havia trobat.  El restaurant va contestar que encara que un tros de pollastre tingui una forma extranya no vol dir que sigui una rata. La forma i el tamany varien. Més tard KFC va decidir fer una prova de laboratori per assegurar-se de que era pollastre.

Finalment es va descobrir que evidentment era pollastre i el restaurant va exigir una disculpa. Ara que, si tot va ser una notícia publicitaria, va funcionar.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és