El tren nazi d’or que mai va arribar a existir

45 views

Pels redactors de 1r d’ESO D: Ruth González Casero, Ferran Gómez Janer, Adam Ramos Gutierrez i Paula Muñoz Lama

El 1945 els nazis van amagar “un tren ple d’or” a la 2ª Guerra Mundial perquè sabien que moririen

L’any 2015 a Polònia, van començar a excavar. Peter Koper i Andreas Richter van començar l’excavació. Van crear un mite sobre si existia el tren d’or nazi, ho van començar a buscar, però no ho van trobar, tot va resultar mentida, ja que una historiadora polonesa va dir que era impossible que existís. 

L’any 1945, segons uns arqueòlegs durant la 2a guerra mundial de l’1 de set. de 1939 – 2 de set. de 1945 els Nazis sabrien que moririen tots, ja que estava morint molta gent, va ser quan Hitler es va suïcidar,” van amagar tot l’or en un tren” i ara, segons els arqueòlegs, està sota terra. 

El 16 d’agost de 2015 a Polònia, concretament a Wałbrzych, Peter Koper i Andreas Richter van començar a excavar, per saber si el mite era veritat o no, estaven un 95% segurs de què era veritat. Algú, va pujar per internet l’excavació, es va fer tan famós que cada dia a Polònia hi havia més de 100 turistes. Van començar a buscar. 

Aquest fet no és real, ja que mai ho vam trobar i una historiadora polonesa va assegurar que el tren nazi mai havia existit. Molts historiadors asseguren el mateix.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és