Es difón, una mentida sobre el nou entrenador del Real Madrid

74 views

Pels redactors de 1r d’ESO D: Jan Planas, Ferran Vegas, Max Roca

Amb la marxa de Zinedine Zidane el Real Madrid buscava opcions

Fa una setmana a Madrid volien fer unes eleccions per a triar el nou entrenador del Real Madrid, per triar-ho els candidats havien de contestar 100 preguntes històriques del Real Madrid, ja que Zinedine Zidane va decidir marxar. Però això era fals, ja que Florentino Pérez estava encaminant un nou entrenador com és Carlo Ancelotti qui anteriorment havia entrenat al: Bayern de Munich, Napoli, Everton, Juventus i el mateix Real Madrid en 2013. 

La mentida està arribant molt lluny a partir de xarxes socials com: Twitter, Instagram i TikTok. Florentino Pérez va desmentir aquesta notícia comunicant l’entrada de Carlo Ancelotti al club amb la marxa de Zinedine Zidane. S’ha anat perquè creu que el club no li dóna confiança i tampoc veu un futur clar en l’equip, això deia Zidane a una roda de prensa.

Aquesta marxa d’entrenador els hi ha fet ràbia perquè Zidane quan jugava era jugador del Madrid i des de que és entrenador els hi ha fet aconseguir: Tres Champions seguides (Milan 2016, Cardiff 2017, Kiev 2018) dos mundials de clubs, dues lligues i dos Supercopes d’Espanya cosa que l’ha fet el segon entrenador amb més títols de la història en el Real Madrid amb 11 títols.

Zidane estarà, ben recobert per Carlo Ancelotti, ja que també és un entrenador amb història i molts títols com: Una supercopa (2004), tres Campions (2003, 2007 i 2014) tres Supercopes de europa (2003, 2007 i 2014) i un mundial de clubs (2007). Ancelotti i Florentino estan començant un nou projecte amb el rumor d’un gran fitxatge com és Kylian Mbappé

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és