La mentida que va revelar Antena 3 sobre Pablo Díaz

37 views

Pels redactors de 1r d’ESO E: Ona.LL Ona.S Sergi Robert

Els seguidors del programa Pasapalabra es revelen indignats cap a la cadena

El concursant de Pasaparaula Pablo Díaz, va estar a un mot de guanyar el pot de més d’1.000.000 d’euros, al programa 171. El problema en tot això, és que durant la setmana abans que es retransmetés el concurs, Antena 3 va anunciar per les xarxes socials que el guanyador seria Pablo Díaz, però finalment va resultar ser una estafa per aconseguir més audiència.

Després de molts programes, semblava que el concursant de Tenerife, Pablo Díaz, guanyaria finalment el pot d’1.294.000 euros, tal com havia anunciat la cadena de televisió Antena 3 a les seves xarxes socials: Twitter, Instagram… I també ho havien anunciat diaris com el Mundo Deportivo. A l’anunci apareixen fragments del programa, que havia estat prèviament gravat, en el que es veia que el concursant només li quedava una sola lletra, específicament la “H”, la qual si l’encertava seria el guanyador.

El programa va aconseguir una audiència rècord d’uns 5 milions de persones, que esperaven veure com en Pablo aconseguia l’esperat pot, però el resultat no va ser el que l’audiència esperava, ni de bon tros.

Finalment va arribar l’escena que tant esperava els seguidors del programa, el moment que havia sortit als anuncis, però va passar al revés. El concursant, en comptes de dir bé la paraula, la va fallar, i el públic, indignat va mostrar els seus sentiments a través de les xarxes socials i la companyia va rebre moltes crítiques i queixes però no va fer res al respecte.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és