SMS falsos s’expandeixen per les xarxes

70 views

Pels redactors de 1r d’ESO E: Martina B, Elionor, Gerard i Toni

La població s’està creient missatges enganyosos, que sense saber-ho estan perjudican a molta gent

Aquests últims mesos estan arribant a les xarxes socials SMS amb informació falsa de gent anònima, que utilitzen aquest recurs per guanyar-se la vida. Aquests missatges enganyosos perjudiquen la gent que els rep. 

Els alumnes de 1r d’ESO E de l’Institut Vilamajor han fet una enquesta a la resta de classes per saber quin percentatge de l’alumnat havia rebut un SMS amb informació errònia. El resultat final ha estat un 53,9% dels estudiants. 

S’han rebut missatges dient que el paquet que han demanat no arribaria, o que han de pagar més diners del compte… La gent al no sé conscient es creu els missatges, això els perjudica ja que no són veritat. Si alguna vegada os arriba un SMS amb informació errònia, contacta amb la companyia del teu telèfon.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és