Colòmbia viu una situació desesperant per la pujada d’impostos

34 views

Un mes de manifestacions, una reforma tributària fallida, 42 morts i un ministre que va renunciar

El 28 d’abril a Colòmbia van començar les primeres manifestacions a les ciutats més importants del país, a causa de la pujada d’impostos que va realitzar Iván Duque, el president del país.

Ivan Duque va decidir pujar un 19% els impostos per als serveis públics per als estrats mitjans i alts, els serveis funeraris i la gasolina. La seva conseqüència ha portat a diferents manifestacions a les ciutats més importants del país, les quals porten actualment un total de 42 morts i 1220 civils i 1053 policies ferits, encara que això no ha frenat als ciutadans de Colòmbia a seguir protestant i reclamant una baixada d’impostos. 

El cas d’un jove de tan sols 17 anys, Nicolás Guerrero, el qual va participar en una manifestació juntament amb el seu germà i un grup de sis joves, a la zona de Puerto Rellena, Cali. Mentre es disputava una disputa contra la policia colombiana, el jove va sortir corrents per la qual raó va ser disparat per la mateixa policia.

Redactors juniors

El més recent

Pèrdua de temps?

“Més respecte cap a les dones; però crec que ja el tenim” (Marcos Fernàndez Torres) El

La gent i el 8M

Actualment a la societat hi ha un Dia Internacional de la Dona treballadora. Aquest dia és