Colònies d’estiu: per què anar-hi?

Les colònies d’estiu són una perfecta diversió per anar amb els teus amics i amigues a una casa de colònies sense pares durant una setmana o més!

Per: Laia Boixareu, Leire León, Ferran Gómez, Diae Ben Salem, Martí Edo

A Catalunya hi ha diverses empreses amb les quals pots contactar per fer, d’una setmana d’estiu avorrida, una setmana més divertida. Aquestes són empreses més conegudes per anar. 

XANASCAT (L’ESTIU ÉS TEU): 

Aquestes colònies les organitza la Generalitat de Catalunya, hi ha 14 albergs per tot el territori com per exemple: a Banyoles, a Cabrera de Mar, a Canyamars, a Coma-ruga, al Deltebre, a La Molina, a l’Escala, a L’Espluga de Francolí, a Móra la Nova, a Núria, a Tremp, la Vall d’en Bas i Vic. És un programa de lleure educatiu adreçat a nens i adolescents de 5 a 16 anys. Les estades són de fins a 10 dies. 

Hi ha diferents estils de colònies: d’esport, de música, d’idiomes, multiesportives, combinades d’anglès i d’esports, de ciéncies, de dansa… 

Trobareu més informació aquí.

ROSA DELS VENTS: Hi ha diferents tipus de colònies, colònies amb anglès, nàutiques, d’aventura, amb equitació, de motor, de fútbol i colònies a casa. Hi ha deu cases de colònies diferents, situades a Girona, Barcelona i Lleida. Els preus poden variar entre 230 i 400 euros depenent de la casa i dels dies.

Pots trobar més informació aquí.

PERE TARRÉS: Dins de Pere Tarrés hi trobaràs un ampli ventall d’activitats d’anglès, cuina, disseny de videojocs, esportives, campaments, ball… Els preus poden ser d’entre 320 i 510 euros aproximadament. També pots anar a Mallorca, on podràs visitar, la Serralada de Tramuntana, algunes de les cales més emblemàtiques de l’Illa, també Palma i molt més! Activitats de nit, gimcanes i grans jocs, tot per 750 euros! Si tens entre 6 i 17 anys i hi estàs interessat entra aquí