L’Aleví A del C.F. Vilamajor es proclama campió de lliga

El passat diumenge dia 8 de maig, l’Aleví A del Vilamajor va guanyar la lliga 2021-2022

Per: Marc Clerch, Marc López, Júlia Aguirre, Llúcia Catafal, Gerard Sanz

L’aleví A del Vilamajor va guanyar la lliga 21-22 al camp dels segons en la classificació. L’equip entrenat per Martí va guanyar amb un resultat de 3-4. La lliga es va decidir a Caldes de Montbui, on jugaven primers contra segons i qui guanyava era qui s’enduia el trofeu cap a casa. Al final de la temporada l’equip ha tret unes dades espectaculars, amb 22 partits jugats, han guanyat 20 partits i han perdut 2. Han pogut aconseguir fer 167 gols a favor i tan sols 42 amb contra.

A finals de temporada, el Vilamajor ho tenia tot de cara, però en el partit que es van enfrontar els primers classificats contra el tercer, van perdre per un resultat de 2 gols a 3 i gràcies a aquest resultat la lliga es va posar molt més emocionant.

El passat dissabte 14 de maig el primer equip del Vilamajor i el Sant Celoni, que es van enfrontar a Vilamajor, els van fer un passadís d’honor a la victòria de la lliga. L’equip està molt content pel triomf, tenen moltes ganes de pujar a infantil per encara aprendre més sobre el futbol i competir a futbol 11.  L’equip serà de primer any i ells hauràn de defensar-se per intentar fer una bona lliga.